Preparate traditionale pentru Sarbatorile de iarna - Andrei-Nicolae Videscu

Genius
-30 %
Preparate traditionale pentru Sarbatorile de iarna - Andrei-Nicolae Videscu
Aceasta carte cuprinde o varietate de retete de Sarbatori precum taierea porcului, preparate din carne de porc, meniuri din carne de pasare, salate si sosuri, retete cu peste, preparate din vanat, dulciuri si bauturi, cum ar fi caltabosi, lebar, carnati, sarmale in foi de vita sau in foi de varza, ciorba de potroace, curcan cu portocale, cozonac, fazan cu mujdei, gasca salbatica la tava, icre, icre negre, icre de Manciuria, iepure cu masline, kaizer, mistret, purcel umplut, rata cu masline, salata "Boeuf", sangerete, slanina, varza a la Cluj, Toba, tort, vin fiert, cocteiluri cu alcool si fara alcool, crema de cacao sau cafea.
Detalii | |
ISBN: | 9789738958951 |
Numar Pagini: | 144 |
Format: | 20x15 |
Anul publicării: | 2012 |
Limba: | Romana |
Day
Hour
Min
Sec
7.00Lei
10.00Lei
TVA: 7.00Lei
- Disponibilitate: In Stoc
- Editura : Andreas